Fallout 3: Game of the Year Edition

Sıradaki içerik:

Fallout 3: Game of the Year Edition

The Finals İlk Ayından 10 Milyonu Aştı

269 okunma — 24 Aralık 2023 06:40
the finals

Oynaması ücretsiz The Finals oyuncu sayısıyla rekor kırdı. Aksiyon-macera yapımı ilk ayda 10 milyon kişiye ulaştı.

Bu ayın başlarında ücretsiz olarak erişime açılan The Finals, ilk ayında büyük bir oyuncu kitlesi tarafından keşfedildi. Tamamen yıkılabilir savaş alanıyla dikkat çeken bu çok oyunculu aksiyon oyunu, PC, Xbox ve PlayStation platformlarında 10 milyondan fazla oyuncuya ulaştı.

Geliştirici Embark Studios’un yaptığı yeni açıklamaya göre, The Finals’ı deneyimleyen oyuncu sayısı 10 milyonu geçti. Ancak, platforma özel detaylar henüz paylaşılmamış. Steam verilerine göre ise PC versiyonu, 250 binden fazla eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yaparak büyük ilgi gördü.

the finals yayinlandi2


Bu rakamla birlikte, The Finals, Steam’in en çok oynanan ilk 10 oyunu arasında yer alarak büyük bir başarı elde etti. Ancak, belirtmek gerekir ki PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için anlık oyuncu sayısı henüz net değil.

Geliştirici tarafından yapılan açıklamada, “Topluluktan gelen tepkiler karşısında şu ana kadar heyecanlıyız. Bu kadar kısa sürede 10 milyon oyuncuya ulaşmak, hayal bile edilemeyecek bir başarı. Deneyimi geliştirmeye ve yeni özellikler eklemeye devam edeceğiz, topluluğumuzu şaşırtmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

The Finals Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5 6600K / AMD Ryzen 5 1500
  • Bellek: 12 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580
  • Depolama: 15 GB

Embark, düzenli güncellemelerle oyunu canlı tutmaya çalışıyor. Son 1.4.0 sürümünde; silah ve yetenek dengesi değişiklikleri, ince hareket ayarları ve kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri sunuldu. Ayrıca yılbaşına özel olarak bir dizi ücretsiz hediye ve kozmetik eşya da dağıtıldı.
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli